Apartmaji in nastanitve v dolini Soče

Apartma

Udobno opremljen apartma se nahaja v mansardi večstanovanjske hiše v Dolenji Trebuši, tik nad glavno cesto in v neposredni bližini sotočja dveh čudovitih rek – Idrijce in Trebuščice. Primeren je za vse, ki si želijo svoj oddih preživeti v mirnem, čistem in prijetnem okolju, odmaknjen od vsakdanjega vrveža in skrbi.
Prostor v velikosti 80 m2 lahko najamete za do 5 oseb z možnostjo enega dodatnega ležišča. Na voljo imate ločen vhod, pokrit parkirni prostor ter izhod na lastno teraso s prečudovitim razgledom na vas z okoliškimi hribi ter sotočje rek.
V poletnih mesecih se lahko osvežite v zunanjem bazenu, zabavate na igralih ali športnih igrah (badminton, mini odbojka, namizni tenis … ) ter pripravite jedi na žaru v bogato opremljeni zunanji kuhinji.
V zimskih večerih se lahko prepustite razvajanju ob prasketanju ognja v kaminu. Apartma je centralno ogrevan na voljo je tudi klimatska naprava.

Dnevna soba: Kamin, TV, Wi-Fi internet, kavč (3 sedišča), fotelj, mizica, taburet, družabne igre in igrače Kuhinja: posoda, jedilni pribor, štedilnik, pečica, mikrovalovna pečica, osnovne začimbe, kava, čaj
Kopalnica: WC, tuš, sušilec za lase, pralni stroj, brisače
Spalnica 1: 1 x dvojna postelja, 2x nočna omarica z lučko, trodelna garderobna omara, 2x stol, ogledalo
Spalnica 2: 3 x enojna postelja, 3x nočna omarica, 2x dvodelna garderobna omara, raztegljiv fotelj, gugalnik, mizica, ogledalo, informacije o okoliških znamenitosti
Terasa: vrtna garnitura, ležalniki, senčnik
Shramba: hladilnik, omarica, police , čistila, vakuumski sesalnik, gasilni aparat, pribor za 1. pomoč

V kletnih prostorih je na razpolago zaklenjen prostor za hrambo za koles, smuči ali druge opreme.